50 évnyi képregénytörténelem

marvel logó
marvel logó

Gyűjteményünk

A Marvel már több, mint 50 éve szórakoztatja legkülönbözőbb korú rajongóit varázslatos képregény-történeteivel. A világ legrégebbi szuperhősei közül jónéhányat köszönhetünk neki – és most, a Nagy Marvel-képregénygyűjteménnyel, kéthetente Te is elmerülhetsz ezekben a történetekben, követheted a szereplők kalandjait.

Gyűjteményünkben a képregényekből és filmekből ismert kedvenc szuperhőseid kapnak helyet, köztük:

 • Pókember

  A falra mászó, hálószövő, éleseszű Pókember története először 1962-ben jelent meg. Az azóta eltelt közel hat évtized folyamatos sikerei Pókembert vitathatatlanul a Marvel legnépszerűbb hősévé tették.

 • Thor

  Thor, a földre szálló isten, a villámok ura. Mindegy, hogy szülőföldjén, Asgardban, vagy közöttünk, a Földön jár, hihetetlen erejével mindig az ártatlanokat óvja.

 • Vasember

  A milliárdos Tony Stark felfegyverzett védőpáncélt épített magának, hogy megszabaduljon az őt szorongató terroristáktól. Most a szükséget szenvedők védelmében használja képességeit.

 • Amerika kapitány

  A Marvel egyik legrégebbi hőse a második világháború idején a Szövetségesek titkos fegyvere volt – majd egy szörnyű baleset miatt örökre megmaradtak különleges képességei.

 • Hulk

  Egy gamma bomba robbanása során történt balesetben dr. Bruce Banner az őt ért sugárzás hatására átváltozik Hulkká. Elképzelhetetlenül erős teremtmény – de gyakran meg nem értett hős is.

Rendeld meg saját gyűjteményed!

Ne maradj le egyetlen kötetről sem!

A könyvek gerincén található képek egy lenyűgöző Marvel-tablóvá állnak össze!
A kép Gabriele Dell’Otto, a Marvel egyik kiemelkedő művészének munkája.

Lenyűgöző történetek a MARVEL elmúlt 50 éves terméséből

KÜLÖNLEGES KIEGÉSZÍTŐ TARTALOM

Minden kötetet a szerzőkkel és a rajzolókkal készült exkluzív interjúk, tudnivalók, az egyes hősök életútjának bemutatása, vázlatok és grafikák, adattárak és további olvasnivalókra tett javaslataink tesznek teljessé.

SZERZŐK

Sorozatunkban a Marvel leginkább nagyra tartott szerzőinek legjobb történetei szerepelnek. Olyan legendáké, mint Chris Claremont, Frank Miller, Brian Michael Bendis, Alan Moore, Mark Millar, Grant Morrison, Matt Fraction, Stan Lee … és még sokan mások.

RAJZOLÓK

A Marvel Univerzum elképesztő tehetségű művészek lenyűgöző munkáiból kelt életre. Olyanokéból, mint Alan Davis, John Byrne, Frank Quitely, Mark Bagley, Bryan Hitch, Olivier Coipel, Todd McFarlane, Jack Kirby és Steve Ditko.

IDŐVONAL

A gyűjtemény minden kötetében szerepel valamely jól ismert Marvel-szuperhős egy-egy fantasztikus kalandja. Azért, hogy pontosan tudd követni az eseményeket, a kiegészítő részekben összefoglaljuk ennek legfontosabb előzményeit.